Снимка pixabayМногодетната англичанка Беки Крендли намери начин да накара сина си

...
Снимка pixabayМногодетната англичанка Беки Крендли намери начин да накара сина си
Коментари Харесай

Многодетна англичанка даде такъв урок на сина си, че от хулиган за минути го превърна в момче за пример

Снимка pixabay

Многодетната англичанка Беки Крендли откри метод да накара сина си да се държи възпитано в учебно заведение и да спре да наскърбява учителите си. Невероятната концепция й пристигнала откакто за следващ път била поканена в учебното заведение на сина си на диалог, в който преподавателите се оплакват от безобразното държание на младежа. Те освен й показали, че държанието му е искрено хулиганско, само че я заплашили, че в случай че момчето не се поправи, ще му бъде наложено тежко наказване. Търпението на майката след тази среща безусловно било на лимита. 

 

" Той стана некултурен през последната една година. Смятам, че смяната в държанието му се дължи на възрастта и ще премине. От друга страна обаче, аз не мога повече да понасям грубото му отношение, неуважението му и хулиганските му прояви в учебно заведение ", разяснява Беки.  

Жената признава, че неведнъж се е опитвала да изясни на непослушния си наследник, че не може да се държи толкоз неприятно в учебно заведение, че не може да наскърбява преподавателите си. Дори го заплашила, че в случай че продължава да се държи по същия метод, персонално тя ще го води на учебно заведение и ще седи в класната стая с него, с цел да следи за държанието му. Въпреки напъните й обаче младежът продължавал да си прави каквото си желае. 

Поставена в сложна ситуация Беки взела решение! - ще извърши заканата си и ще отиде със сина си на учебно заведение.

За задачата обезверената майка се свързала с учителите на сина си и им обяснила проекта си.

" Когато отидох с него, влязох в класната стая и седнах до него на чина, той почервеня от позор. Толкова беше обезпокоен, чак не можах да допускам, че това е моето дете ", споделя Беки. 

 

Въпреки срама обаче, възпитателният способ дал неотложен резултат върху държанието на момчето. 

" Разказвам тази история, тъй като посредством нея желая да оказа помощ на всички родители, които се сблъскват сега с сходен проблем. Когато детето не ви слуша, мислете нетрадиционно. Не се отхвърляйте, решение постоянно има. Дори да не се получи от първия път, ще намерите верния метод ", поучава Беки, написа " Ридус ".

Превод " Петел "

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментар
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР